На масштабному Святі Подяки у Києві молодь ССХ розповсюдила 5 тисяч Євангелій

На Святі Подяки 23 вересня працював  ярмарок «Подяка Фест». З 13:00 до 18:00 можна було зустріти скейтбордистів, художників, спортсменів, відвідати тематичні фотозони та багато цікавого. Але крім розваг та презентаційних наметів була ще євангелізаційна локація. Саме її організувала молодь ССХ Україна. Там роздавали Євангеліі всім хто бажає – безкоштовно!

Ціллю було зацікавити читати Біблію, хоча б почати з Євангелії від Луки, які дарували в сучасному форматі, з QR-кодами, що ведуть на сайт, де є відеовідповіді на 6 ключових питань щодо віри в Ісуса Христа. Також на цьому сайті є можливість отримати відповідь в онлайн-форматі.

Представники ССХ розказували людям про цей проект і всі охочі погоджувалися на такий виклик, щоб почати читати Біблію хоча б з однієї книги. Більшість хотіли брати для друзів, хтось бажав брати пачками, щоб подарувати своїм знайомим та рідним. Але, на жаль, роздавали лише для присутніх на Майдані через обмежену кількість. В результаті було роздано майже 5 тисяч примірників. Це стало можливим завдяки тому, що друк Євангелій профінансувала організація «Пульс», з якої був один з головних спікерів свята – Нік Холл.

Відгуки учасників ССХ

 

Вчора мала чудову нагоду брати участь в проведенні Дня Подяки. Отримала масу задоволення, досвіду та познайомилась з багатьма людьми. Сотні студентів дізналися про ССХ і також одинадцятикласники брали інформацію, щоб в майбутньому бути частиною цього руху. Радісно від того, що ми всі разом, великою дружною командою, змогли послужити людям України та Богу.

Інна Жданюк, ССХ Одеса.

 

Вчора було чудове свято в центрі нашої країни. Так чудово, що у кожної організації була можливість поділитися своїми ресурсами та розповісти про себе. У ССХ України була можливість не просто відвідати захід, але й послужити для українців тим матеріалом, який ми мали. Я дуже натхнений нашою роботою, бо нам вдалося роздати 5 тисяч Євангелій з ресурсом «Відкрий». Так само нам вдалося познайомитися з величезною кількістю студентів і ми віримо, що це  принесе багато плоду. Слава Богу!

Кирило Пладо, ССХ Одеса, регіональний координатор

Моя місія була стояти в наметі ССХ за столом, розповідати й роздавати видання «Відкрий», тобто Євангелія від Луки, всім людям, які підходили. Часто люди думали що це якийсь гарний нотатник, але ми пояснювали, що це одна з книг Біблії, і якщо вони беруть, то тоді мають читати, люди майже завжди погоджувались і залюбки брали книги. Дуже часто просили для своїх друзів. Також, якщо ми знайомились зі студентами, які навчаються в Києві, ми запрошували їх на різні заходи ССХ. Я був радий бачити молодь з моєї церкви поруч зі мною, вони були активними та допомагали роздавати та спілкуватись з людьми, людей було багато. Також, ми запрошували людей на молодіжну конференцію Holy Spirit Night з Bethel Music, що мало відбутися у четвер у Палаці Спорту.

Денис Коцюбинський, ССХ Київ

 

У мене самі приємні враження, відчула по-новому смак служіння, коли побачила, як команда  чудово справлялася з ентузіазмом, щирими посмішками та жвавістю.

Таня Скіп, волонтер на Дні Подяки

 

Прес-центр ССХ Україна